Αγίας Λαύρας 24, Άνω Πατήσια, Αθήνα   2102011224   6972052173  MAIL2 BLACK info@holistic-school.gr  •  Ημερομηνίες μαθημάτων

Κάθε μήνα έχουμε μια ή περισσότερες δράσεις  εθελοντισμού. Εκτός από τις δραστηριότητες της Σχολής, συντονίζουμε ομάδα εθελοντών με μέλη μας τους μαθητές και αποφοίτους μας από όλη την Ελλάδα, όπου όλοι μαζί στηρίζουμε ότι διοργανώνει η Σχολή.

Οι δράσεις περιλαμβάνουν workshop εθελοντικής εργασίας από αποφοίτους, άλλοτε δωρεές ή και συνεργασία με άλλες ομάδες εθελοντών. Όλα αυτά φυσικά με σκοπό την προσφορά σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες ή ιδρύματα.

Το έργο του εθελοντισμού της σχολής επεκτείνεται και σε δωρεάν παροχές σοβαρά ασθενών εντός νοσοκομείων εφόσον κριθεί απαραίτητο.

 

Ο εθελοντισμός για τη Σχολή 

Είναι πολλές οι ανάγκες γύρω μας. Κάθε μήνα είναι στόχος και μέρος της εκπαίδευσής στη Holistic School Greece, να δίνουμε το παρόν μας με την ψυχή μας ως άνθρωποι που αναγνωρίζουν τις ανάγκες των συνανθρώπων τους αλλά και όλων των πλασμάτων της φύσης. Έτσι μεταφέρουμε ένα μήνυμα συμπαράστασης κι αλληλεγγύης. Όλο αυτό σιγά - σιγά γίνεται συνείδηση για όλους. Ως Ολιστικοί Τεχνίτες πρέπει να είμαστε συνεπείς στην ευθύνη που έχουμε ως προς τη ζωή. Κάθε ζωή. 

Ευχαριστούμε όλους τους υπεύθυνους : ομάδων, αρμόδιων φορέων, ιδρυμάτων, προέδρους συλλόγων ή κοινοτήτων. Πολλές φορές μας εμπνέουν οι ίδιοι με την ευαισθησία τους στο να συμμετέχουμε κι εμείς στο έργο τους. Τους ευχαριστούμε που βοηθούν με την καλή τους διάθεση κάθε συνεργασία μας.

Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους που υποστηρίζουν τις δράσεις μας και συμμετέχουν με όποιο τρόπο.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως όλους τους μαθητές και αποφοίτους μας για την όμορφη πρόθεση, την άριστη συνεργασία και τη διάθεση για προσφορά εργασίας. Η βοήθεια τους είναι πολύτιμη. Οι ομαδικές πράξεις με ενσυναίσθηση για τον κόσμο γύρω μας μπορούν να κάνουν θαύματα. Και κάνουν! Οι δυσκολίες πολλές φορές είναι αρκετές για μια δράση και η προσπάθεια όλων είναι μεγάλη. Τα καταφέρνουμε με πολλή αγάπη και πάθος σε πείσμα των καιρών. 

Έχουμε όμορφες ψυχές κοντά μας που υποστηρίζουν τις ιδέες και το συντονισμό στις δράσεις μας.

 

Διεύθυνση

 Αγίας Λαύρας 24, Άνω Πατήσια

Χάρτης

Τηλέφωνα

 2102011224

 6972052173

E-mail

 info@holistic-school.gr

Φόρμα Επικοινωνίας

Ακολουθήστε μας

facebook1 Instagram  linkedin twitter youtube