Αγίας Λαύρας 24, Άνω Πατήσια, Αθήνα   2102011224   6972052173  MAIL2 BLACK info@holistic-school.gr  •  Ημερομηνίες μαθημάτων

Ολιστικές Θεραπευτικές Μαλάξεις

Οι Ολιστικές - Θεραπευτικές Μαλάξεις προσώπου και σώματος περιλαμβάνουν τις εξής τεχνικές :

 

 

 

Ολιστικές Θεραπευτικές Μαλάξεις

Η πρώτη βασική έννοια έρχεται από το γεγονός ότι μια τέτοια αγωγή βασίζεται σε τεχνικές που εργάζονται στο άτομο για το σύνολο της ύπαρξης του. Δηλαδή στο όλον του! Δεν φροντίζουμε μόνο ολόκληρο το σώμα του ή το πρόσωπο ή και τα δύο. Κυρίως η μέθοδοι αυτοί συντελούν στο να εναρμονίσουν το σώμα με τα συναισθήματα και το νοητικό επίπεδο του ανθρώπου και μάλιστα ταυτόχρονα και καθ’ όλη τη διάρκεια μιας τέτοιας συνεδρίας.

Αυτός είναι ο λόγος που διαχωρίζονται από άλλες συνεδρίες. Μια Ολιστική Θεραπευτική Μάλαξη είναι μια  ολοκληρωμένη θεραπεία σε νου-ψυχή-σώμα κι αυτό τη διαφοροποιεί από οποιοδήποτε άλλο μασάζ, απλό ή σύνθετο. 

 

Ειδικές Τεχνικές Θεραπείας

Υπάρχουν επιπλέον εξειδικευμένες τεχνικές που βοηθούν μέσα σε ολιστικές αγωγές ώστε να έχουμε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα σε οποιαδήποτε θεραπεία. Εφαρμόζονται μεμονωμένα ή εμβόλιμα μέσα σε ένα ολιστικό πρόγραμμα. Αν δεν αναφέρεται στα πρωτόκολλα της θεραπείας η παραπάνω δυνατότητα, να συμβουλεύεστε πάντα τον εκπαιδευτή σας.

 

Επιπλέον τομείς που αφορούν την ολιστική φιλοσοφία και τις πρακτικές της : 

Ολιστική Αισθητική

Ολιστική Διατροφή

 

Επισήμανση

Απαραίτητη είναι η προετοιμασία ενός τεχνίτη πριν την αγωγή που πρόκειται να δώσει. Έχει την ίδια αξία όσο και η ίδια η συνεδρία που παρέχει. Κάνουμε προετοιμασία στο χώρο μας αλλά και για εμάς.Το ίδιο ισχύει και για το μάθημα.

Η ενδυμασία ενός Ολιστικού Τεχνίτη στο χώρο που εργάζεται περιλαμβάνει υποχρεωτικά τη χρήση λευκής ποδιάς ή φόρμας εργασίας. Αυτό υποδηλώνει την υγειονομική μας συνείδηση, που στα επαγγέλματά μας θεωρείται βασικό και πρωτεύον χαρακτηριστικό του σωστού ολιστικού θεραπευτή.

Κατά την πρώτη επίσκεψη του θεραπευόμενου μας υποχρεούμαστε να συμπληρώσουμε ένα δελτίο σφαιρικής ανάλυσης/ιστορικό.
Είναι βασικός κανόνας, ειδικά σε θεραπείες που είναι επεμβατικές όπως οι μαλάξεις.
Είμαστε υπεύθυνοι επαγγελματίες και συνεπείς σε ό,τι διδασκόμαστε.

 

Διεύθυνση

 Αγίας Λαύρας 24, Άνω Πατήσια

Χάρτης

Τηλέφωνα

 2102011224

 6972052173

E-mail

 info@holistic-school.gr

Φόρμα Επικοινωνίας

Ακολουθήστε μας

facebook1 Instagram  linkedin twitter youtube