Αγίας Λαύρας 24, Άνω Πατήσια, Αθήνα   2102011224   6972052173   info@holistic-school.gr

Reiki

Usui Reiki / Natural - Traditional - Holistic & Energy Therapeutic System


Reiki (Ρέικι) : η συμπαντική ζωτική ενέργεια ως μάθημα και ως θεραπεία.

To Reiki ως ολιστική ενεργειακή τεχνική έχει 5 ηθικούς κανόνες που εκεί βρίσκουμε όλη την αλήθεια για τον πνευματισμό, την αλήθεια της ''φύσης'' καθώς και την Αλήθεια ΜΑΣ.

Μαζί με τη συνέπεια που χρειάζεται στις πειθαρχίες και τους κανόνες της ελευθερίας αλλά και το σεβασμό στην ελεύθερη βούληση κάθε πλάσματος.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ΤΟ βασικό σύστημα για κάθε Ανώτερη Θεραπεία, εφόσον πρώτα από όλα εναρμονίζει.
Η άποψη αυτή γίνεται αποδεκτή από πολλές ειδικότητες και ειδικούς θεραπευτές παρόμοιων συστημάτων.

Reiki

Ένα Ολιστικό Σύστημα Θεραπείας. Μια μέθοδος για να βρει ο άνθρωπος την πληρότητα που αναζητά μέσα από την ολοκληρωμένη γνώση για τη φύση του.
Για την τρισυπόστατη ύπαρξη του. Τη ζωή και τη ζωή του.

 

• USUI REIKI RYOHO (το σύστημα - ο τρόπος ρέικι του δρ. Ουσούι)

Υπάρχουν 2 τρόποι για να μαθητεύσει κάποιος στο σύστημα Usui Reiki Ryoho :

1) Από τους συντονιστές. Σε λίγες ώρες έχει ολοκληρωθεί η απαραίτητη διαδικασία τεσσάρων συντονισμών, καθώς και η αναφορά στις ηθικές αρχές του reiki μαζί με μία βασική τεχνική του συστήματος.

2) Από διδασκάλους (συντονιστές και εκπαιδευτές παράλληλα). Η εκπαίδευση αφορά ότι και στα παραπάνω με πλήρη ανάπτυξη όμως στη φιλοσοφία της τεχνικής και τον αυτογνωσιακό της χαρακτήρα με την κατανόηση της φύσης μας και των 7 ποιοτήτων που αφορούν την ύπαρξη κάθε ατόμου καθώς και περαιτέρω επεξηγήσεις του συστήματος θεραπείας και πρακτική εξάσκηση, πέραν της απλής τεχνικής. Επιπλέον, ο δάσκαλος υποχρεούται να είναι καθοδηγητής του μαθητή, εφόσον ο δεύτερος το επιλέξει. Το Reiki υποστηρίζει την ελευθερία σε κάθε περίπτωση και ως σύστημα δεν τροφοδοτεί εξαρτήσεις. Οι ώρες συνήθως μοιράζονται σε διήμερα (ή τετραήμερα , κατόπιν συνεννόησης). Ο 2ος τρόπος - ως διήμερο μάθημα, διαρκεί το λιγότερο δεκαέξι ώρες εφόσον αφορά ομάδα. Αν πρόκειται για ατομικό μάθημα, απαιτούνται τουλάχιστον δέκα ώρες.

Την Holistic School Greece ( Σχολή Ολιστικών Θεραπευτών ), την αφορά κυρίως το 2ο σύστημα εκπαίδευσης και γίνεται πάντα με τον δάσκαλο και ιδρυτή της σχολής.
Μετά το πέρας του μαθήματος παρέχεται πιστοποίηση παρακολούθησης για τη δυνατότητα εργασίας πάνω σε αυτήν την αγωγή από τον απόφοιτο.

 Η Σχολή μας δεν συστήνει συντονισμούς μέσω internet.

 

 

Επίπεδα Reiki


1ο Επίπεδο

2ο Επίπεδο

3ο Επίπεδο (Master)

Advanced Επίπεδο Διδασκαλίας

Όλοι μας πρέπει να σεβόμαστε την φιλοσοφία και την τεχνική του Reiki ως εκπαίδευση και ως γνώση που λάβαμε από τους διδασκάλους μας.
Υποχρεούμαστε να την μεταφέρουμε αυτούσια μαζί με τις δικές μας εμπειρίες, από την μαθητεία μας, καθώς και τις διδασκαλίες μας.

Αναζητήστε τον συντονιστή ή τον δάσκαλο που σας ταιριάζει.
Αυτός θα είναι και ο σωστός για εσάς.

 

Στην Ιαπωνία λέγεται :
Οταν ο μαθητής είναι έτοιμος, ο δάσκαλος έρχεται! "

Διεύθυνση

 Αγίας Λαύρας 24, Άνω Πατήσια

Χάρτης

Τηλέφωνα

 2102011224

 6972052173

E-mail

 info@holistic-school.gr

Φόρμα Επικοινωνίας

Ακολουθήστε μας

facebook1 Instagram  linkedin twitter youtube