Αγίας Λαύρας 24, Άνω Πατήσια, Αθήνα   2102011224   6972052173  MAIL2 BLACK info@holistic-school.gr  •  Ημερομηνίες μαθημάτων

Εκδηλώσεις - Ομιλίες - Βίντεο

Εκδηλώσεις

Αφορά ότι διοργανώνει η Σχολή μας στην έδρα της ή εκτός έδρας. Οργάνωση event, απονομές, γιορτές, δράσεις, συναντήσεις, εθελοντισμό, εξωτερικές εργασίες, ταξίδια, ομιλίες  κ.α.

Ομιλίες

α’ Οι ομιλίες του δασκάλου της Σχολής. Επιπλέον ομιλίες του και εκτός έδρας σε εκδηλώσεις όπου καλείτε να εισηγηθεί ενός θέματος.

β’ Το βήμα για άλλους συναδέλφους ή εκπαιδευτές άλλων συστημάτων στον χώρο μας. Με αγάπη και συναδελφική αλληλεγγύη. Επίσης δίνεται η δυνατότητα εξωτερικών συνεργατών για σεμινάρια, εργασίες και άσκηση, σε ότι δεν διδάσκεται ή δεν παρέχεται από την ίδια τη Σχολή.

γ’ Το βήμα για τους απόφοιτους ή τους μαθητές της Σχολής μας. Μοναδικές Εμπειρίες -  Μοναδικές Ευκαιρίες : Η Σχολή για όλους τους απόφοιτους οργανώνει ομιλίες για το κοινό που αφορούν τις ολιστικές τέχνες αλλά και άλλες ειδικότητες. Είναι καλό οι μαθητές - απόφοιτοι να έχουν ''ένα βήμα''. Είναι ωραίο να τους δείχνουμε εμπιστοσύνη. Άλλωστε είναι η συνέχεια μας και η απόδειξη της δικής μας δουλειάς. Η πρόοδος τους είναι μεγάλη και αυτό τους βοηθά επιπλέον στους επαγγελματικούς αλλά και στους προσωπικούς τους στόχους. Η εμπειρία για όσους έχουν τη διάθεση να εξελιχθούν είναι σημαντική. Η Σχολή  μας πάντα θα το φροντίζει αυτό για τους αποφοίτους της με πολλούς τρόπους. Από το 2005 και συνεχίζουμε! 

 

Βίντεο της Σχολής

Αφορούν μαθήματα, Σεμινάρια, Εργαστήρια, Εργασίες εξωτερικές, Ομιλίες, Εκδηλώσεις.

 

Διεύθυνση

 Αγίας Λαύρας 24, Άνω Πατήσια

Χάρτης

Τηλέφωνα

 2102011224

 6972052173

E-mail

 info@holistic-school.gr

Φόρμα Επικοινωνίας

Ακολουθήστε μας

facebook1 Instagram  linkedin twitter youtube